Denní stacionář pro seniory přidává hodinu navíc a stále přibírá nové klienty

16.06.2021 - Denní stacionář pro seniory stále zkvalitňuje své služby a přibírá nové klienty. Hlavní novinkou je prodloužení doby provozu tohoto střediska Charity Opava. Od 1. června je zde otevřeno od 7 do 16 hodin, tedy o hodinu déle než dosud.

Již před časem se také zvětšila vzdálenost, ze které zaměstnanci dopraví klienty z Opavy a z okolních vesnic do sídla střediska na Kylešovské ulici a posléze zpět domů. Nově tato služba platí až do vzdálenosti patnáct kilometrů od stacionáře.

Denní stacionář sídlící na Kylešovské ulici v Opavě je zařízení rodinného typu, které nabízí seniorům od 60 let věku bohatý program i odbornou péči. Samozřejmostí jsou různá kondiční cvičení, pracovní činnosti, mezigenerační setkávání a všemožné společenské aktivity. Klienti mají k dispozici nově zřízenou  relaxační místnost. „Novinkou jsou také modernější metody aktivizačních programů, jako je například trénování paměti, programy k zlepšení fyzické i psychické kondice klientů, to vše pod vedením zkušených terapeutů,“ vyjmenovává dále vedoucí střediska Jana Řehulková.

V případě zájmu můžete kontaktovat vedoucí Janu Řehulkovou na tel. čísle 603 731 845 nebo na mailu rehulkova@charitaopava.cz.

Děkujeme partnerům