V „Akci na tento měsíc“ nabízí dílny povlaky na polštáře

06.12.2023 - Vkusné a originální povlaky na polštáře – tyto výrobky Chráněných dílen Charity Opava si budete moci v prosinci koupit s dvacetiprocentní slevou v rámci takzvané „Akci na tento měsíc“. Dílny v ní každý měsíc nabízejí atraktivní slevu na některé ze svých výrobků. Povlaky na polštáře jsou mezi dílenskými výrobky velmi žádané a určitě mohou potěšit Vaše blízké třeba pod stromečkem.

„V naší nabídce najdete širokou škálu rozmanitých vzorů, vánoční, dětské, vzory s motivy květů či listů a mnoho a mnoho dalších,“ říká vedoucí dílenského marketingu Ludmila Slaninová. Povlaky s rozměry 40x40 a 50x50 centimetrů, které jsou zdobeny barevným kédrem korespondujícím s barvou vzoru, jsou buď bavlněné, nebo z gobelínu. Nespornou výhodou je zapínání na skrytý zip.

Chráněné dílny Charity Opava zaměstnávají výlučně lidi s různými handicapy. Jejich výrobky si můžete pořídit jak v internetovém obchodě www.obchod.chdcho.cz, tak i v několika kamenných obchodech v Opavě. Najdete je v obchůdku v supermarketu Terno v Opavě–Jaktaři, v prvním poschodí naproti poště v Obchodním centru Breda & Weinstein a také v prodejním skladu ve zřetelně označených zelených montovaných kontejnerech přímo před dílnami na ulici Přemyslovců 37 na konci Jaktaře směrem na Stěbořice.

Děkujeme partnerům