V Klubu sv. Anežky se stále něco děje, přijďte se podívat

28.03.2024 - V Klubu sv. Anežky – dobrovolném sdružení Charity Opava, se stále děje mnoho zajímavého. V dubnu jeho členy například čeká přednáška o cestě studentů Mendlova gymnázia do Číny, prohlídka výstavy v muzeu a exkurze do kostela sv. Janů s výkladem. Členové klubu přitom na své akce zvou i nečleny z řad seniorů, máte-li zájem, rádi Vás mezi sebou přivítají.

Celkem se v dubnu sejdou členové Klubu sv. Anežky čtyřikrát. Nejprve to bude v úterý 2. dubna v 16 hodin v sídle klubu na Kylešovské ulici 4 na informativní schůzce, následovat bude v úterý 9. dubna v 15 hodin komentovaná prohlídka výstavy Opava jubilejní ve Slezském zemském muzeu. V úterý 16. dubna dorazí v 16 hodin do sídla klubu zástupce ředitele Mendlova gymnázia s názvem Mendláci v Číně. Poslední setkání bude v úterý 23. dubna patřit exkurzi opavského kostela Svatých Janů, kterým od 15 hodin provede členy klubu Dalibor Halátek.