Charita Opava otevírá dveře

04.09.2014 - Jedenáct sociálních služeb, dvě zdravotnická zařízení, tři chráněné dílny a mateřské centrum – toto vše provozuje Charita Opava ve svých sedmnácti střediscích. Na akci CHARITA OPAVA OTEVÍRÁ DVEŘE, která bude probíhat průběžně od úterý 16. do pátku 19. září, do těchto středisek pozývá opavskou veřejnost.

Jedenáct sociálních služeb, dvě zdravotnická zařízení, tři chráněné dílny a mateřské centrum – toto vše provozuje Charita Opava ve svých sedmnácti střediscích. Na akci CHARITA OPAVA OTEVÍRÁ DVEŘE, která bude probíhat průběžně od úterý 16. do pátku 19. září, do těchto středisek pozývá opavskou veřejnost.

Záběr středisek Charity Opava je velmi široký, od služeb pro maminky na mateřské dovolené a jejich děti, péči o seniory v domácím prostředí i v denním stacionáři, péči o tělesně handicapované a duševně nemocné až po domácí hospicovou péči. Charita Opava poskytuje také poradenství pro lidi v těžkých či krizových situacích a zaměstnává ve svých chráněných dílnách více než stovku handicapovaných občanů. Zvažujete-li, že byste Vy nebo Vaši blízcí potřebovali nyní či třeba v nedaleké budoucnosti jednu z mnoha služeb, které Charita Opava poskytuje, je právě akce CHARITA OPAVA OTEVÍRÁ DVEŘE vhodnou příležitostí dovědět se více. Všem zájemcům se budou v jednotlivých střediscích věnovat profesionální pracovníci, kteří odpoví na dotazy a poskytnou rady i písemné materiály a letáky. Každé ze středisek si na den, v němž bude k dispozici široké veřejnosti, připravilo vlastní program. Nachystány jsou komentované prohlídky, přednášky, ukázky služeb a podobně. V domě sv. Františka na Kylešovské ulici kupříkladu proběhnou ve středu 17. září hned dvě přednášky – ta první začne ve 13 hodin a věnovat se bude praktikám prodejců na předváděcích akcích pro seniory, druhá s názvem Děti s poruchou osobnosti a hyperaktivitou začne ve 14 hodin. Podrobnější informace o programu jednotlivých středisek najdete na adrese www.charitaopava.cz.

Akce CHARITA OPAVA OTEVÍRÁ DVEŘE je součástí oslav čtvrtstoletí této organizace, které probíhají po celý rok 2014 pod společným názvem „25 LET SLUŽBY – CHARITA OPAVA VE VEŘEJNÉM PROSTORU“. Vstup na jednotlivé akce je vždy zdarma. Charita Opava je již pětadvacet let důležitou součástí veřejného prostoru Opavska. Díky Charitě Opava víte, že nejste na své problémy sami. Jsme vám již čtvrt století nablízku a můžete s námi počítat i nadále. Přijďte se o tom od 16. do 19. září přesvědčit na akci CHARITA OPAVA OTEVÍRÁ DVEŘE.

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Děkujeme partnerům