Disco ples klientů Charity Opava bude událostí sezóny

30.09.2024 - Plesové dekorace a ozdoby včetně diskokoulí už pilně vyrábějí klienti Domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené. V pátek 25. října totiž chystají nefalšovaný Disco ples, určený pro klienty Charity Opava a jejich příbuzné či známé. Uskuteční se v opavském Lidovém domě, uvede ho herec Slezského divadla Daniel Volný a na účastníky čeká mnoho vystoupení, soutěží a dalších atrakcí.

Zábava začne v Lidovém domě v 16 hodin a těšit se můžete na kulturní program, fotokoutek a samozřejmě i na vynikající občerstvení. Ke skvělé náladě přispěje také hudba k poslechu i tanci, o kterou se postará DJ Petr Kubesa, taneční a další soutěže, a také vystoupení v režii Tanečního a sportovní klubu Opava. Chybět nebude ani tombola plná zajímavých cen.

Kapacita sálu je omezená, zájemci se proto mohou v případě zájmu o vstupenky již nyní obracet na Kláru Wittkovou na telefonním čísle 703 417 391 nebo na e-mailu wittkova@charitaopava.cz. Cena jedné vstupenky je pouhých 150 korun a její součástí je také přípitek a drobné občerstvení. Plesoví návštěvníci budou rovněž moci využít nabídku zakoupení večeře, vybrat si budou moci ze tří jídel, přičemž jedno z nich bude vegetariánské. A pozor – každá vstupenka je zároveň slosovatelná. Nenechte si ujít plesovou událost sezóny, srdečně zveme!

Soubory ke stažení

Plakát_Disco_ples.pdf Plakát_Disco_ples.pdf 511 kB

Děkujeme partnerům