Iveta Dunková z Vlaštoviček získala 2. místo v pěvecké soutěži

21.05.2017 - Obyvatelka Domu pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách Iveta Dunková získala v rámci pěvecké soutěže Začarovaná písnička 2. místo v rámci kategorie dospělých. V letošním již 9. ročníku „Začarované písničky“, kromě paní Ivety soutěžili ještě další dva obyvatelé z Domu sv. Cyrila a Metoděje – Monika Uherková a Alexandr Jonáš.

 Obyvatelka Domu pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách Iveta Dunková získala v rámci pěvecké soutěže Začarovaná písnička 2. místo v rámci kategorie dospělých. V letošním již 9. ročníku „Začarované písničky“, kromě paní Ivety soutěžili ještě další dva obyvatelé z Domu sv. Cyrila a Metoděje – Monika Uherková a Alexandr Jonáš.

Paní Iveta získala ocenění za píseň „Já mám ráda boogie“ od Věry Špinarové. „Pro mě to byla paní zpěvačka s úžasným hlasovým fondem. Chtěla jsem tím uctít její památku a poslat tuhle píseň do pěveckého nebe,“ prozradila. Letošní již 9. ročník soutěže se uskutečnil 17. května v prostorách kostela sv. Václava v Opavě a byl opět určen pro soutěžící s handicapem a hlavním pořadatelem byl Rotary club Opava.

foto: Vladimír Herman
 

Děkujeme partnerům