Občanská poradna nabízí psychologické poradenství

27.05.2024 - V Občanské poradně Charity Opava je nově k dispozici v pondělí a středu v odpoledních hodinách také psychologické poradenství. Externím členem týmu poradny se stal psycholog Daniel Novák, který se specializuje především na problémy spojené s depresí a úzkostnými stavy, jako jsou fobie, panická porucha, sociální úzkost a další.

Psychologická pomoc je určena osobám, které jsou cílovou skupinou Občanské poradny, tedy lidem ve věku nad šestnáct let, kteří již svou situaci nejsou schopni řešit vlastními silami. Služby psychologa jsou dostupné výhradně na objednávku, kterou je možno učinit na telefonních číslech poradny 553 616 437 nebo 731 316 552, popřípadě mailem na adrese obcanskaporadna@charitaopava.cz. Čekací lhůty jsou v tuto chvíli vzhledem k celorepublikově velké poptávce o tuto pomoc relativně krátké. Konzultace jsou poskytovány anonymně a zdarma na adrese Občanské poradny Kylešovská 10 v Opavě.

Rozšíření nabídky o psychologické poradenství je v krátké době již třetím zkvalitněním služeb Občanské poradny. Počátkem roku zde došlo k prodloužení otevíracích hodin a od dubna spustila Občanská poradna chatovací službu. K dispozici je na internetových stránkách Charity Opava pod záložkou Občanská poradna a v určenou dobu zde může žadatel napsat svůj dotaz online a v reálném čase se mu dostane fundované odpovědi pracovníka.

Děkujeme partnerům