Říjen je v dílenských obchodech ve znamení koček

09.10.2024 - Celý říjen bude v prodejnách Chráněných dílen Charity Opava ve znamení keramických i šitých koček. V rámci pravidelných měsíčních slev pořádaných pod názvem „Akce na tento měsíc“ si totiž budou moci zájemci tyto výrobky zakoupit s dvacetiprocentní slevou.

Keramické kočky jsou oblíbeným sortimentem charitních chráněných dílen. Jsou dostupné v různých tvarech, velikostech i s různými dekorativními prvky a mohou ozdobit interiér i exteriér každé domácnosti. Stejně jako šité látkové kočky různých velikostí se mohou stát velmi originálním dárkem, jehož zakoupením navíc podpoříte zaměstnávání lidí s handicapem.

Chráněné dílny Charity Opava totiž zaměstnávají výlučně lidi s různými handicapy. Jejich výrobky si můžete pořídit jak v internetovém obchodě www.kramekprotebe.cz, tak i v několika kamenných obchodech v Opavě. Najdete je v obchůdku v supermarketu Terno v Opavě–Jaktaři, v prvním poschodí naproti poště v Obchodním centru Breda & Weinstein a rovněž v prodejním skladu ve zřetelně označených zelených montovaných kontejnerech přímo před dílnami na ulici Přemyslovců 37 na konci Jaktaře směrem na Stěbořice. Děkujeme!

Děkujeme partnerům