Sluníčkové odpoledne v Charitě Opava

14.06.2012 - V pátek 22. června se v areálu Charity Opava v Opavě - Jaktaři uskuteční již 14. Sluníčkové odpoledne. Začátek ve 14 hodin. Srdečně zveme
Už po čtrnácté se v opavské Charitě uskuteční Sluníčkové odpoledne. To první Chariťáci zorganizovali v roce 1999 a jeho cílem bylo přiblížit organizaci a její služby lidem zvenčí – nejen dospělým, ale i dětem. Tak vznikla pěkná tradice, která je již neodmyslitelně spojena se závěrem školního roku a spoustou zábavy pro předškoláky a školáky.
 
Letošní Slučíčkové odpoledne se uskuteční
v pátek 22. června ve 14 hodin  v areálu Charity Opava
na ulici Přemyslovců 26  v Opavě – Jaktaři.
 
Na programu jsou zábavné hry a soutěže pro děti, jízda na ponnym, kolo štěstí, módní přehlídka tkaných, šitých a pletených oděvů a doplňků Chráněné dílny Vlaštovičky, v provozu bude improvizované kino OKO, děti se mohou vyřádit ve skákacím hradě a bude probíhat prodej výrobků charitních chráněných dílen. Po celou dobu budou k tanci i poslechu hrát a zpívat manželé Hudečkovi.
 
Připraveno je rovněž občerstvení. Nebudou chybět párky s hořčicí, opékané uzeniny, káva, nealko a pivo. Pro milovníky sladkého budou k mání domácí koláče, záviny a bábovky.
 
Srdečně zveme všechny zaměstnance a jejich rodiny, dobrovolníky, sponzory, přátele, spolupracovníky a širokou opavskou veřejnost! Přijďte se pobavit do Charity Opava! Těšíme se na Vás!

Děkujeme partnerům