Sociální dávky - další téma přednášky Občanské poradny

11.04.2017 - Cyklus přednášek Občanské poradny a Psychiatrické nemocnice v Opavě „Radíme se s Charitou“ pokračuje 20. dubna. Tématem budou sociální dávky.

Cyklus sedmi přednášek Radíme se s Charitou, ve kterém se Občanská poradna ve spolupráci s Psychiatrickou nemocnicí v Opavě preventivně věnují finančním či právním problémům, vyplývajícím z nedávno novelizovaného občanského zákoníku, pokračuje i v dubnu.

V březnu proběhla v Kulturním domě Psychiatrické nemocnice přednáška na téma spotřebitelské gramotnosti, na níž Lucie Vehovská posluchače informovala například o právech spotřebitele, o rizicích podomního prodeje a předváděcích akcích, o náležitostech a okolnostech uzavření kupní smlouvy, telekomunikačních služeb, distančně uzavřených smluv včetně možností odstoupení a podmínek reklamace.

Ve čtvrtek 20. dubna pak pracovnice Občanské poradny představí klientům Psychiatrické nemocnice v Opavě problematiku sociálních dávek. Přednáška, která začíná ve 13 hodin, přinese jejich přehled spolu s informacemi o tom, kdo a v jakých případech na ně má nárok.

Děkujeme partnerům