Už podruhé se k Papučovému dni připojí opavský hypermarket Globus

25.09.2024 - Takzvaný papučový den, který pořádá Fórum mobilních hospiců, proběhne na Opavsku už podruhé ve znamení spolupráce hypermarketu Globus a mobilního hospice Charity Opava Pokojný přístav. Papučový den připadající letos na 9. října si klade za cíl odlehčenou formou, kdy řada lidí včetně známých osobností chodí venku obutá v papučích, připomenout záslužnou práci mobilních hospiců umožňujících umírajícím strávit poslední chvíle důstojně doma. Součástí této snahy je mediální kampaň s názvem Dožít doma.

Zákazníci, kteří si v termínu od 25. září do 8. října zakoupí v opavském Globusu jakoukoli domácí obuv pro děti či dospělé, budou moci využít na toto zboží dvacetiprocentní slevu, přičemž deset procent z výnosu pak hypermarket věnuje na podporu činnosti mobilního hospice Charity Opava Pokojný přístav.

Myšlenka podpořit Papučový den vznikla v síti hypermarketů Globus díky dlouhodobé spolupráci s ostravským Mobilním hospicem Ondrášek. Loni akce s názvem „Nazujte si papuče a ukažte, že podporujete mobilní hospicovou péči v České republice“ vynesla Pokojnému přístavu necelých pět tisíc korun. Letos pak předal ředitel opavského hypermarketu Globus Robert Šafránek Pokojnému přístavu padesát tisíc korun v rámci charitativního programu Lepší svět. Děkujeme! 

Soubory ke stažení

Papuce_2024_A4v_OPAV.pdf Papuce_2024_A4v_OPAV.pdf 329 kB

Děkujeme partnerům