Zrekonstruované Masážní centrum zdobí portréty masérů

26.08.2024 - Zase o poznání hezčí je Masérské centrum Charity Opava sídlící na ulici Přemyslovců 26 v Jaktaři. Uživatelsky stále se zdokonalující interiér masážních místností i čekárny totiž čerstvě zdobí velmi podařené portréty všech masérů.

Zásadní rekonstrukce zakončená na počátku letošního roku slavnostním požehnáním přinesla návštěvníkům Masážního centra výrazně větší komfort. Díky stavebním úpravám zde vznikla další masážní místnost, kterou maséři využívají k přístrojovým lymfatickým masážím. Návštěvníci oceňují nejen rozšíření čekárny, rekonstrukci toalet, ale především modernizaci interiéru s novými podlahami, omítkou osvětlením i podhledy.

Interiér postupně doznal dalších změn, masážní místnosti například ozdobily velké fototapety navozující příjemnou atmosféru. Nově se pak budou moci návštěvníci v čekárně na velké nástěnce podívat na velmi zdařilé portréty masérů, které pro Masážní centrum nafotil fotograf Petr Kolman.

Masážní centrum, které má kromě Jaktaře své detašované pracoviště také na Kylešovské ulici v Opavě, se za čtvrtstoletí existence značně rozrostlo a dnes nabízí velké množství žádaných relaxačních či rehabilitačních služeb. Jeho služby využívá v posledních letech více než jeden a půl tisíce spokojených zájemců. Zařaďte se mezi ně, srdečně zveme!

Děkujeme partnerům