Angličtina pro maminky na mateřské

11.08.2015 - Tradiční oblíbené kurzy anglického jazyka pro maminky na mateřské dovolené opět v září otevírá mateřské centrum Charity Opava NEŠKOLA. Hodinové lekce, o které je každoročně velký zájem, začnou 14. září.

Tradiční oblíbené kurzy anglického jazyka pro maminky na mateřské dovolené opět v září otevírá mateřské centrum Charity Opava NEŠKOLA. Hodinové lekce, o které je každoročně velký zájem, začnou 14. září.

Lekce pod vedením zkušené lektorky s vysokoškolským pedagogickým vzděláním budou probíhat vždy v pondělí od 9 hodin v prostorách NEŠKOLY v prvním poschodí Minoritského kláštera na Masarykově třídě v Opavě. Cena za jednu lekci je 60 korun a platí se vždy na pololetí dopředu. Zájemci budou rozděleni do skupin podle znalosti, od 9 do 10 hodin se zde budou scházet pokročilí, od 10 do 11 hodin mírně pokročilí a čas od 11 do 12 hodin bude vyhrazen začátečníkům. Velké oblíbenosti mezi maminkami se tyto anglické kurzy těší také proto, že NEŠKOLA v jejich průběhů zajišťuje hlídání dětí za pouhých 20 korun na jednu hodinu.

„Angličtina je určena především pro maminky, ale i tatínky na mateřské dovolené, aby jejich znalost anglického jazyka zůstala na stejné úrovni jako před nástupem na rodičovskou či mateřskou dovolenou a tím jim usnadnila návrat zpět do zaměstnání,“ dodává vedoucí mateřského centra Neškola Svatava Bláhová. Hlásit se můžete již nyní na adrese neskola@charitaopava.cz nebo na tel. 733 676 707.

Děkujeme partnerům