Červnový Domovník je zde, stojí za to se do něj začíst

01.06.2018 - Je toho dost, co můžete v červnu zažít s Charitou Opava a o čem píšeme v novém Domovníku. A pamatovali jsme skutečně na všechny věkové skupiny – těm dříve narozeným je věnována přednáška Máme doma seniora, pro děti jsme zase připravili oblíbené Sluníčkové odpoledne, tentokrát v cirkusovém duchu. Společně si pak ve Stěbořicích připomeneme výročí pěti let, co nás předešel na věčnost náš spirituál otec Jožka Motyka.

Je toho dost, co můžete v červnu zažít s Charitou Opava a o čem píšeme v novém Domovníku. A pamatovali jsme skutečně na všechny věkové skupiny – těm dříve narozeným je věnována přednáška Máme doma seniora, pro děti jsme zase připravili oblíbené Sluníčkové odpoledne, tentokrát v cirkusovém duchu. Společně si pak ve Stěbořicích připomeneme výročí pěti let, co nás předešel na věčnost náš spirituál otec Jožka Motyka.

Ale v novém Domovníku se budeme také vracet – ať už do doby před dvaceti lety, kdy biskup František Lobkowicz posvětil dům sv. Františka v Jaktaři, nebo k návštěvě samotné Boženy Němcové v Denním stacionáři pro seniory či k nedávnému úspěchu klientů Vlaštoviček v soutěži zpěváků a muzikantů Začarovaná písnička. A přečíst si toho budete moci mnohem více.

Přejeme čtenářům Domovníku pěkné červnové dny s Charitou Opava.

Domovník 6/2018

Děkujeme partnerům