Charita má obchůdek v Obchodním centru Breda & Weinstein

01.09.2016 - V novém obchůdku v prvním poschodí opavského Obchodního centra Breda & Weinstein můžete už od počátku srpna zakoupit výrobky Chráněné dílny Vlaštovičky. A nejen to. Obchůdek slouží zároveň i jako informační centrum všech středisek Charity Opava.

V novém obchůdku v prvním poschodí opavského Obchodního centra Breda & Weinstein můžete už od počátku srpna zakoupit výrobky Chráněné dílny Vlaštovičky. A nejen to. Obchůdek slouží zároveň i jako informační centrum všech středisek Charity Opava.

„Obchůdek Charity Opava s výrobky Chráněné dílny Vlaštovičky najdete poblíž hlavní pobočky České Pošty,“ upřesňuje manažer Obchodního centra Breda & Weinstein Jaroslav Václavík. Zakoupit zde můžete originální keramické, tkané a šité výrobky, které jsou do jednoho vytvářeny občany se zrakovým, tělesným nebo duševním znevýhodněním. „Jsme opravdu rádi, že můžeme našim spoluobčanům, kteří mají určité znevýhodnění, poskytnou důstojné prostory pro prodej jejich krásných výrobků přímo v obchodním centru Breda&Weistein,“ dodává manažer. „Bylo nám jasné, že nemůžeme požadovat po charitativní organizaci klasický komerční nájem jako u ostatních nájemců. Našim záměrem je, aby se široká veřejnost seznámila v nejvíce navštěvovaném místě v Opavě s nabídkou výrobků, které si zde může nakoupit a pomoci takto zdravotně postiženým k tomu, aby měli smysluplnou činnost, která je bude činit spokojenějšími a dovolí žít kvalitnější život,“ doplňuje Jaroslav Václavík.

Jak dále zmínil, jde o výrobky opravdu originální a zajímavé, o čemž podle něj svědčí i vysoký zájem o vystavené zboží. „Je to pro nás příjemné překvapení,“ uzavírá manažer. „Jestli budete mít čas a chuť, tak vás rádi uvítáme v naší prodejně, kde si určitě vyberete něco, co příjemně ozdobí vaše bydlení a zároveň takto pomůžete potřebným.“

Děkujeme partnerům