Charita Opava udělila skupině NADĚJE Anděla

17.10.2017 - Opavská skupina Naděje je od úterý 17. října držitelem Ceny Anděl. Není to sice ještě ona slavná cena Akademie populární hudby, ale i tak muzikanty Naděje Tomáše, Filipa a Petra keramická soška anděla z dílny Charity Opava potěšila. Stejně jako oni svým vystoupením klienty Chráněného a podporovaného bydlení pro duševně nemocné, které slavilo výročí dvaceti let služby.

Opavská skupina Naděje je od úterý 17. října držitelem Ceny Anděl. Není to sice ještě ona slavná cena Akademie populární hudby, ale i tak muzikanty Naděje Tomáše, Filipa a Petra keramická soška anděla z dílny Charity Opava potěšila. Stejně jako oni svým vystoupením klienty Chráněného a podporovaného bydlení pro duševně nemocné, které slavilo výročí dvaceti let služby.

Benefiční koncert Naděje proběhl ve zcela zaplněném Sále purkmistrů opavského Obecního domu. Ještě předtím se po krátkém úvodu nesl sálem potlesk pro všechny minulé i současné zaměstnance Chráněného a podporované bydlení, které vzniklo právě před dvaceti lety a za dobu své existence pomohlo mnoha dospělým psychicky nemocnými lidem hned dvěma službami – kromě chráněného bydlení také takzvanou následnou péčí.

Naděje představila v hodinovém koncertu svůj repertoár v akustické podobě nejen klientům Chráněného a podporovaného bydlení, ale i dalším zájemcům ze spřátelených služeb či veřejnosti, protože vystoupení bylo zdarma. Za bouřlivého potlesku vděčného publika pak přebrali hudebníci od vedoucí Chráněného a podporovaného bydlení Kateřiny Víchové keramického anděla s přáním, aby nebyl v jejich kariéře posledním. „Je to zatím jen anděl z našich charitních dílen, ale spolu s ním vám přejeme hodně dalších úspěchů a na konci také dalšího anděla, tentokrát již Anděla jako ceny Grammy Akademie populární hudby,“ poděkovala Naději Kateřina Víchová.

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Děkujeme partnerům