Charita pořádá další bazárek dětského oblečení

05.10.2019 - Burzu dětského oblečení uspořádá pro velký úspěch letos již podruhé Charita Opava. Maminky mohou pro své ratolesti levně nakoupit nebo také k prodeji nabídnout všemožné dětské zboží ve středu 16. října od 8.30 do 12 hodin v prostorách pastoračního střediska v prvním poschodí minoritského kláštera na Masarykově třídě v Opavě.

Burzu dětského oblečení pořádalo před lety pravidelně středisko Charity Opava Neškola, po jeho zániku ale skončily i mezi maminkami velmi oblíbené bazárky. Letos v březnu se Charita Opava rozhodla uspořádat jednorázovou burzu dětského oblečení v rámci celoročního připomínání kulatého výročí svého vzniku pod názvem „30 dobrých skutků k 30 letům Charity Opava“. „Pro velký zájem jsme se rozhodli ji ještě jednou zopakovat,“ říká bývalá vedoucí NEŠKOLY Svatava Bláhová. „V případě zájmu o prodejní místo zasílejte objednávky na e-mail blahova@charitaopava.cz,“ dodává.

Hlídání dětí bude v době konání bazárku zajištěno v herně, zároveň bude možné odložit si kočárek na hlídané místo v chodbě v přízemí. Vstup je opět zdarma.

Soubory ke stažení

Burza.pdf Burza.pdf 867 kB

Děkujeme partnerům