Chcete domů kousek jara? Navštivte chráněné dílny sv. Josefa

05.03.2009 - I když je první jarní den ještě vzdálený, příroda se už pomalu probouzí ze zimního spánku. Pro křesťany se blíží nejkrásnější a největší svátky jara. Velikonoční nabídku proto připravili i v Chráněných dílnách sv. Josefa.
I když je první jarní den ještě vzdálený, příroda se už pomalu probouzí ze zimního spánku. Pro křesťany se blíží nejkrásnější a největší svátky jara. Velikonoční nabídku proto připravili i v Chráněných dílnách sv. Josefa.


V obchůdku, který najdete v areálu ředitelství Charity Opava naleznou místní i přespolní po celý rok inspiraci pro zútulnění svého domova. „ Nabízíme výrobky z textilu a keramiky, které jsou vyráběny osobami se zdravotním znevýhodněním. Nejenže si můžete vyzdobit byt opravdu zdařilými doplňky, ale navíc koupí pomáháte lidem, kteří jinak jen obtížně shánějí práci,“ vybízí k návštěvě marketingový pracovník dílen Pavel Šefránek. „Jsme vám k dispozici ve všední dny od 8,00 do 14,00, v pondělí až do 16,30, v pátek pak do 12,00 hodin.

Chráněné dílny nabízí ve velikonočním sortimentu osázené keramické mísy, zápichy a závěsy rovněž z keramiky, ozdoby a ubrusy na stůl s jarními motivy a mnohé další. Navštívit také můžete prodejní akci, která se bude konat 8. dubna v ostravské pobočce Telefónica O2 na ulici 1. Máje 2 v Mariánských Horách.

Děkujeme partnerům