Den sociálních služeb se vydařil

21.11.2008 - Již třetí ročník Dne sociálních služeb se konal 20.října od 10 do 17 hodin v sále kulturního domu Na Rybníčku. Prezentace připravovaly sociální služby z Opavy, ale i Jesenicka či Ostravska. Nechyběla ani Charita Opava.
Již třetí ročník Dne sociálních služeb se konal 20.října od 10 do 17 hodin v sále kulturního domu Na Rybníčku. Prezentace připravovaly sociální služby z Opavy, ale i Jesenicka či Ostravska. Nechyběla ani Charita Opava.

„Den sociálních služeb je především setkání lidí s lidmi,“ těmito slovy zahajoval akci moderátor Zdeněk Pavlíček. Vše doprovázel bohatý kulturní program. A resumé – plný sál účastníků a na třicet organizací, které se reprezentovaly.

Prezentovaly se sociální služby, nechyběly ani všechny chráněné dílny a Krámek u Josífka. „My jsme letos byli tak úspěšní, že nemáme téměř co prodávat,“ dodává mezi vybalováním zboží marketingový pracovník Chráněných dílen sv.Josefa pan Šefránek, „a to nás ještě čekají předvánoční akce.“ Všichni účastníci si mohli hned u vchodu zakoupit punč na podporu Mravenečka. Pokud jste nestihli Den sociálních služeb navštívit a punč ochutnat, nezoufejte je k zakoupení také ve stánku na Horním náměstí.

Děkujeme partnerům