Do Mravenečku přišel Mikuláš

08.12.2015 - Mikuláš s čertem a andělem nemohli při svých cestách Opavou minout ani Denní stacionář pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mraveneček. Zavítali do něj v pátek 4. prosince dopoledne a přinesli s sebou velkou „Knihu hříchů“ a taky pytel na hříšníky.

Mikuláš s čertem a andělem nemohli při svých cestách Opavou minout ani Denní stacionář pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mraveneček. Zavítali do něj v pátek 4. prosince dopoledne a přinesli s sebou velkou „Knihu hříchů“ a taky pytel na hříšníky.

„Nakonec se ale ukázalo, že všichni klienti i pracovníci jsou skvělí a hodní a není potřeba nikoho odnášet, naopak každý dostal od anděla nějakou dobrotu,“ říká vedoucí Mravenečku Jana Konopková. Mikulášskou nadílku v Mravenečku stejně jako loni zorganizovali studenti Slezské univerzity v Opavě v čele s učitelem Kamilem Janisem a skvělým a vtipným Mikulášem. „Za to jim patří naše velké poděkování,“ dodává Jana Konopková.