Fotbalisté s Charitou zvou na netradiční sportovní den

09.09.2017 - Sportovním dnem (nejen) pro klienty bude v sobotu 16. září pokračovat dlouholetá spolupráce Okresního fotbalového svazu a Charity Opava. Netradiční sportovní a zároveň charitativní akce, která proběhne na hřišti v Kylešovicích od 9 do 14 hodin, je určena pro širokou veřejnost.

Sportovním dnem (nejen) pro klienty bude v sobotu 16. září pokračovat dlouholetá spolupráce Okresního fotbalového svazu a Charity Opava. Netradiční sportovní a zároveň charitativní akce, která proběhne na hřišti v Kylešovicích od 9 do 14 hodin, je určena pro širokou veřejnost.

Kromě fotbalového turnaje mužstev firem a institucí z Opavska bude pro všechny zájemce připraveno také občerstvení a především řada velmi neobvyklých sportovních disciplín, jako například showdown, což je stolní tenis pro nevidomé,  jízda na dvojkole, opičí dráha, šupec, ruské kuželky, slalom na vozíku,  a podobně.

Sportovní den, který může být také skvělým tipem na rodinný výlet, doplní  prodej keramických i šitých výrobků charitních chráněných dílen a sociálně terapeutické dílny Radost, hudební vystoupení Ivety Dunkové z Vlaštoviček nebo skákací hrad pro děti. Zájemci si mohou také vyzkoušet masáž šíje, o kterou se postarají maséři Wellness centra Charity Opava. Vstup na akci je zdarma, případné dobrovolné příspěvky pak budou určeny pro mobilní hospic Pokojný přístav.

„Pojďte si s námi vyzkoušet sporty, určené pro lidi s handicapem, nebo nás jen podpořit svou přítomností a prožít pěkné společné chvíle,“ zve všechny ředitel Charity Opava Jan Hanuš.

Děkujeme partnerům