Herec Jaroslav Dušek věnoval Mravenečku 60 tisíc korun

30.08.2017 - „Tak toto už je opravdu konečná, přichází Konečná…“ Takto uvedl ve středu 30. srpna na závěr svého představení Pátá dohoda v opavském kině Mír herec Jaroslav Dušek manažerku sekce služeb sociální pomoci Charity Opava Lenku Konečnou, aby jí předal šek na 60 tisíc korun, určený dennímu stacionáři Mraveneček.

„Tak toto už je opravdu konečná, přichází Konečná…“ Takto uvedl ve středu 30. srpna na závěr svého představení Pátá dohoda v opavském kině Mír herec Jaroslav Dušek manažerku sekce služeb sociální pomoci Charity Opava Lenku Konečnou, aby jí předal šek na 60 tisíc korun, určený dennímu stacionáři Mraveneček.

Jaroslav Dušek, který v Opavě vystoupil v rámci festivalu Bezručova Opava, je známý tím, že část svého honoráře na každém představení věnuje některé z místních charitativních organizací. Tentokrát jeho volba padla na Denní stacionář pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mraveneček, který provozuje Charita Opava. Lenka Konečná, která si s Jaroslavem Duškem musela na pódiu zarecitovat básničku Polámal se Mraveneček, pak herci spolu s díky předala obrázek, který speciálně pro něj nakreslili klienti Mravenečku. Hudebníci, kteří Duška doprovázeli, pak dostali jako výraz poděkování keramické anděly z Chráněné dílny ve Vlaštovičkách.

„Ráda bych Jaroslavu Duškovi ještě jednou za klienty Mravenečku poděkovala,“ dodává závěrem Lenka Konečná.

Děkujeme partnerům