Jaké jsou zkušenosti první absolventky estetického formování postavy ve wellness

30.10.2008 - Novou proceduru s názvem Estetické formování postavy nabízí od září letošního roku Wellness centrum opavské charity. Procedura se skládá z intenzivnější masáže za použití prohřívacích olejů a jejím účelem je zeštíhlení problémových partií jako je břicho, stehna, zadek. Vše je založené na úbytku v centimetrech, kdy po všech deseti kúrách máte reálnou šanci zeštíhlit cca o 5 cm.
Novou proceduru s názvem Estetické formování postavy nabízí od září letošního roku Wellness centrum opavské charity. Procedura se skládá z intenzivnější masáže za použití prohřívacích olejů a jejím účelem je zeštíhlení problémových partií jako je břicho, stehna, zadek. Vše je založené na úbytku v centimetrech, kdy po všech deseti kúrách máte reálnou šanci zeštíhlit cca o 5 cm.

Tuto kúru v minulých dnech absolvoval první zájemce. „Už po první masáži jsem byla nadšená. Jsem ráda, že pan masér je člověk, který dokáže odbourat stud, který jsem určitě měla. Jelikož už dlouho pracuji ve zdravotnictví, dokážu tento přístup velmi ocenit,“ říká paní, která si přeje zůstat v anonymitě. Více se dočtete v listopadovém Domovníku.
Autor: Redakce

Děkujeme partnerům