Koňská dávka krásných výrobků

17.07.2009 - Po příjemné loňské zkušenosti se příští sobotu 25. července vydají Chráněné dílny sv. Josefa na DOSTIHOVÝ A JEZDECKÝ DEN na Albertovec. Tentokrát se k nim s prezentací služeb a obrázky koňů přidá i Denní stacionář pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mraveneček. Charitní dílny mají přichystané tradiční výrobky ze svého sortimentu i speciální s koňskou tematikou.
Po příjemné loňské zkušenosti se příští sobotu 25. července vydají Chráněné dílny sv. Josefa na DOSTIHOVÝ A JEZDECKÝ DEN na Albertovec. Tentokrát se k nim s prezentací služeb a obrázky koňů přidá i Denní stacionář pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mraveneček. Charitní dílny mají přichystané tradiční výrobky ze svého sortimentu i speciální s koňskou tematikou.

Stánek Charity Opava najdete na závodišti od 10 hodin a pracovníci budou k dispozici až do ukončení akce. K prodeji budou i obrázky z Mravenečku.

Samozřejmě akce je hlavně o koních a s koňmi. Těšit se můžete nejen na avizované 3 rovinové a 5 překážkových dostihů, které se budou konat od 13 hodin. Od 10 hodin jsou připravené přehlídky chovných koní, o hodinu později odhalení plastiky legendárního koně Mora v restauraci Eduard Maria. Pro děti je přichystán dětský stan a atrakce. Fotograf Dalibor Gregor má pro děti nachystáno vyhlášení vítězů soutěže a prodej svých fotografií. Těšíme se, že DOSTIHOVÝ A JEZDECKÝ DEN navštívíte s námi.

Děkujeme partnerům