Likvidace elektrospotřebičů ekologicky a zdarma

20.11.2012 - Charita Opava ve spolupráci s firmou KODEX a.s. připravila akci LIKVIDACE ELEKTROSPOTŘEBIČŮ EKOLOGICKY A ZDARMA

Chráněná technická dílna Charity Opava ve Velkých Hošticích, kde lidé s postižením zpracovávají vyřazené elektrospotřebiče, včetně nebezpečných, připravila ve spolupráci s firmou KODEX a.s. speciální akci LIKVIDACE ELEKTROSPOTŘEBIČŮ EKOLOGICKY A ZDARMA.

 

Likvidaci běžných elektrospotřebičů provedeme ve spolupráci s některým kolektivním systémem zdarma. Podle druhu vyřazovaných spotřebičů se vybere konkrétní kolektivní systém a provede se krátká registrace. Poté je možné provést objednávku odvozu elektrozařízení. Zaměstnanci chráněné dílny vám ochotně poradí na telefonu 553 764 057 v pracovních dnech v době od 6 do 14 hodin. Do chráněné dílny nejsme prozatím schopni přijmout chladící zařízení a zařízení obsahující olejovou náplň. Akce platí do 17.12.2012.

 

Pokud řešíte ve Vaší firmě nebo organizaci obnovu výpočetní techniky nebo bílé techniky a jste ochotni podstoupit jednoduchou registraci a zároveň chcete pomoci se získáním práce pro lidi s postižením, využijte, prosím, tuto nabídku.  

 

Dopravu elektroodpadu zajistí zdarma firma KODEX a.s., která Vám může nabídnout své služby. Děkujeme za podporu.

Děkujeme partnerům