Mikuláš ve Vlaštovičkách

16.12.2014 - Svatý Mikuláš navštívil v pondělí 8. prosince Dům sv. Cyrila a Metoděje ve Vlaštovičkách. Všichni obyvatelé se sice těšili, ale zároveň tak trochu obávali, zda nedorazí s i čertem a je místo dobrot nečekají spíš brambory a uhlí… Čerti sice dorazili hned dva, ale Mikuláš si vzal na pomoc také hodného anděla. Na každého z obyvatel všechno věděl podle Knihy pochval a hříchů a tak se nakonec všichni dočkali zasloužené odměny a doporučení, jak na sobě mají v příštím roce pracovat. „Za krásný mikulášský adventní večer děkujeme pracovníkům AutoContu,“ dodává Vedoucí Domu sv. Cyrila a Metoděje Petra Hrbáčová.

Svatý Mikuláš navštívil v pondělí 8. prosince Dům sv. Cyrila a Metoděje ve Vlaštovičkách. Všichni obyvatelé se sice těšili, ale zároveň tak trochu obávali, zda nedorazí s i čertem a je místo dobrot nečekají spíš brambory a uhlí…

Čerti sice dorazili hned dva, ale Mikuláš si vzal na pomoc také hodného anděla. Na každého z obyvatel všechno věděl podle Knihy pochval a hříchů a tak se nakonec všichni dočkali zasloužené odměny a doporučení, jak na sobě mají v příštím roce pracovat. „Za krásný mikulášský adventní večer děkujeme pracovníkům AutoContu,“ dodává Vedoucí Domu sv. Cyrila a Metoděje Petra Hrbáčová.

Děkujeme partnerům