Módní přehlídka přinesla poutavou podívanou i pomoc

01.06.2009 - Sobotní večer v Opavě byl ve znamení módy. Sympatičtí mladí profesionálové z agentury Marlen Lenky Burdové předváděli oblečení, plavky, ponožky a spodní prádlo opavských butiků a firem. V zajímavém prostředí kostela sv. Václava na Pekařské ulici bylo k vidění však mnohem více.
Sobotní večer v Opavě byl ve znamení módy. Sympatičtí mladí profesionálové z agentury Marlen Lenky Burdové předváděli oblečení, plavky, ponožky a spodní prádlo opavských butiků a firem. V zajímavém prostředí kostela sv. Václava na Pekařské ulici bylo k vidění však mnohem více.

Večerem provázel moderátor Rádia Čas David Jakš a program zpestřoval anglický hudebník Gary Rostock. Agentura Marlen dala ve spolupráci s Charitou Opava celé akci charitativní rozměr. Na konci večera předal pan Heinz ze zámečku Kocharowsky v Loděnicích u Opavy věcný dar pro klientku Střediska vzájemné pomoci. Paní Radmila bude již tento týden prát v nové automatické pračce.

„Byla bych ráda, kdyby každá přehlídka mohla mít takový cíl. Pomoct někomu, kdo to skutečně potřebuje,“ vyjádřila se k večeru majitelka pořádající agentury Lenka Burdová. Věříme, že se všichni hosté na přehlídce dobře bavili a děkujeme těm, kteří přispěli svým dílem a pomohli paní Radmile.

Děkujeme partnerům