Mraveneček děkuje pracovníkům z firmy Mondelez

27.10.2015 - Zaměstnanci firmy Mondelez v Denním stacionáři pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mraveneček po předchozí domluvě pomohli s velkým podzimním úklidem. „Umyli nám všechna okna a dveře a také dveře, za což jim patří velký dík. Ve stacionáři se o veškerý úklid staráme sami a tak jsme se díky této pomoci mohli naplno věnovat práci s našimi klienty,“ děkuje do firmy Mondeles vedoucí Mravenečku Jana Konopková V plánu byl také úklid zahrady, ale tomu bohužel nepřálo počasí.

S velkým podzimním úklidem pomohli v Denním stacionáři pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mraveneček zaměstnanci firmy Mondelez. S pomocí se tato firma sama nabídka. „Umyli nám všechna okna a také dveře, za což jim patří velký dík. Ve stacionáři se o veškerý úklid staráme sami a tak jsme se díky této pomoci mohli naplno věnovat práci s našimi klienty,“ děkuje do firmy Mondeles vedoucí Mravenečku Jana Konopková. V plánu byl také úklid zahrady, ale tomu bohužel nepřálo počasí.

Společnost Mondelez Czech Republic je součástí společnosti Mondelez International, Inc., která je předním výrobcem cukrovinek a snacků, jehož obrat v roce 2012 činil 35 miliard amerických dolarů. Mondelez International, nástupce společnosti Kraft Foods Inc., přináší radostné okamžiky lahodné chuti spotřebitelům ve 165 zemích a patří k největším světovým výrobcům čokolády, sušenek, žvýkaček, bonbonů a rozpustných nápojů. Patří jí značky, jejichž hodnota se vyjadřuje v miliardách dolarů a mezi něž patří čokoláda Milka a Cadbury Dairy Milk, sušenky LU, Nabisco a Oreo, rozpustné nápoje Tang a žvýkačky Trident.

Děkujeme partnerům