Mraveneček na návštěvě Rožnova pod Radhoštěm

01.10.2016 - Celodenní výlet do Rožnova pod Radhoštěm absolvovali v pondělí 26. září klienti Mravenečku - Denního stacionáře pro děti a mládež s kombinovanými vadami. A opravdu se povedl.

Celodenní výlet do Rožnova pod Radhoštěm absolvovali v pondělí 26. září klienti Mravenečku - Denního stacionáře pro děti a mládež s kombinovanými vadami. A opravdu se povedl.

„Vyjeli jsme hned ráno v osm hodin a tak jsme se už v deset spolu s průvodcem procházeli po rožnovském skanzenu,“ vrací se k výletu vedoucí Mravenečku Jana Konopková. Všichni nejdříve zvládli prohlídku Mlýnské doliny a pak se přemístili do Dřevěného městečka, kde už je čekala bez průvodce procházka a prohlídka starých dřevěných domků, které všem učarovaly. „Nedostali jsme se sice s vozíky úplně všude, ale i tak toho naši klienti viděli dost a byli spokojeni,“ dodává Jana Konopková. „Na oběd jsme si zašli přímo v městečku do hospůdky Na posledním groši, obsluha byla vzorná, jídlo vynikající, všem chutnalo, můžeme doporučit dalším.“ Po obědě ještě klienti Mravenečku prošli i rožnovské náměstí a kdo měl chuť, dal si navrch také zmrzlinu nebo koupil domů nějaký dáreček. K večeru kolem šesté hodiny se pak všichni spokojeni vrátili zpátky.

„Chtěla bych poděkovat vedoucí Domu sv. Cyrila a Metoděje ve Vlaštovičkách Zuzce za to, že nám vyšla ochotně vstříc se zapůjčením jejich auta,“ přidává závěrem Jana Konopková.

Děkujeme partnerům