Na maškarní bál do Mravenečku dorazila i Marge Simpsonová

10.03.2017 - Jedním slovem ÚŽASNÝ. Takový byl maškarní bál, který pro své klienty upořádali 9. března v Denním stacionáři pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mraveneček.

Jedním slovem ÚŽASNÝ. Takový byl maškarní bál, který pro své klienty upořádali 9. března v Denním stacionáři pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mraveneček.

Hned po ránu se všichni klienti i zaměstnanci Mravenečku proměnili v pohádkové postavy. „Nikdo z nás dopředu neprozradil, jaký převlek si zvolí, a tak o překvapení nebyla nouze,“ říká vedoucí Mravenečku Jana Konopková, která si zvolila masku Červené Karkulky. Kromě ní se v Mravenečku sešly ještě další dvě Karkulky a také dvě čarodějnice, pan Tau, víla a dokonce i Marge Simpsonová ve skvělém podání Stanislava Schindlera. Klienti se proměnili v čerty, černokněžníka, princeznu, loupežníka, indiánku a šaška. „Bál jsme zahájili tancem a pak už pokračovaly soutěže, písničky na přání, v jídelně jsme měli stoly plné dobrot a tanec byl na programu celé dopoledne. Na závěr všechny čekala tombola a každý si odnesl domů nějakou výhru,“ dodává Jana Konopková alias Červená Karkulka.

Maškarní ples pořádají v Mravenečku už několik let a určitě v této tradici hodlají pokračovat. Poděkování patří celému kolektivu za perfektní přípravu, díky které celý bál provázela skvělá atmosféra.

Děkujeme partnerům