Nabídka zpracování propagace firmy na oděvči jiný textil

05.12.2008 - Chcete být snadno identifikovatelní? Chcete, aby vaši zaměstnanci reprezentovali i oděvem? Chráněné dílny sv. Josefa zakoupily za přispění Úřadu práce v Opavě výkonný vyšívací stroj, kterým se dají zhotovit firemní loga, nápisy, výšivky, nášivky, značení a další aplikace.

Chcete být snadno identifikovatelní? Chcete, aby vaši zaměstnanci reprezentovali i oděvem? Chráněné dílny sv. Josefa zakoupily za přispění Úřadu práce v Opavě výkonný vyšívací stroj, kterým se dají zhotovit firemní loga, nápisy, výšivky, nášivky, značení a další aplikace.

V minulosti jsme byli omezeni velikosti rámečku pouze do 10 cm, nový stroj může zajistit velikost rámečku pro text nebo logo až 24 x 20 cm. Čtyř jehlová hlava stroje vyšívá ve více barevných kombinacích a v dokonalé kvalitě. Finální provedení vyšívacích prací zpracuje počítačový program, který vygeneruje podklady dodané zákazníkem a stanoví nejoptimálnější variantu pro výrobu. Firmám, organizacím, institucím i jednotlivcům, kteří chtějí zajistit svoji propagaci a reklamu na bundách, košilích, tričkách, mikinách a jiných textilních materiálech nabízíme volnou kapacitu a kvalitní provedení. V případě realizace zakázky můžeme dle zákona č. 435/2004 Sb. o zaměstnanosti poskytnout náhradní plnění.

Dotazy, případně objednávky můžete poslat mailem na adresu chd@charitaopava.cz nebo se informovat u Ing. Pavla Šefránka na telefonních číslech 736 210 685 a 553 654 696.
Těšíme se na spolupráci s Vámi.

Děkujeme partnerům