Nejkrásnější kostým měli v Nových Sedlicích

13.02.2007 - V rámci letošní Tříkrálové sbírky bylo vyhlášeno několik soutěží, do kterých se měli možnost zapojit všichni koledníčci se svými vedoucími skupinek.
V rámci letošní Tříkrálové sbírky bylo vyhlášeno několik soutěží, do kterých se měli možnost zapojit všichni koledníčci se svými vedoucími skupinek.

V první soutěži O nejkrásnější tříkrálovou korunku zvítězila Nikola Brussová z MŠ Jaktař – Slavkovská, která získala krásnou barevnou panenku. Druhou soutěž O největší obnos v pokladničce vyhrála skupinka pod vedením Jany Montágové.

Uzávěrka třetí soutěže O nejkrásnější tříkrálový kostým byla 31. ledna. Poté sedmičlenná porota téměř jednohlasně ocenila kostýmy koledníčků z Nových Sedlic. „Kostýmy jsme šili pro děti společně. Šlo to docela rychle. Obtížnější byla potom kresba na textil, která zabrala mnohem více času,“ uvedla hlavní organizátorka sbírky v Nových Sedlicích.

Společné setkání a předání cen za obě soutěže proběhne ve čtvrtek 15. února v Charitě Opava, kdy vítězové převezmou z rukou ředitele charity slíbené odměny.

Děkujeme partnerům