Neškola opět nabízí angličtinu pro maminky na mateřské

23.08.2016 - Oblíbené kurzy anglického jazyka pro maminky na mateřské dovolené opět po prázdninách otevírá Mateřské centrum Charity Opava Neškola. Hodinové lekce pod vedením zkušené lektorky začnou již tradičně v polovině září.

Oblíbené kurzy anglického jazyka pro maminky na mateřské dovolené opět po prázdninách otevírá Mateřské centrum Charity Opava Neškola. Hodinové lekce pod vedením zkušené lektorky začnou již tradičně v polovině září.

Lekce pod vedením lektorky s vysokoškolským pedagogickým vzděláním budou probíhat vždy v pondělí od 9 hodin v prostorách Neškoly v prvním poschodí Minoritského kláštera na Masarykově třídě v Opavě. Cena za jednu lekci je 60 korun a platí se vždy na pololetí dopředu. Zájemci budou rozděleni do tří skupin podle svých znalosti. Nejprve se budou od 9 do 10 hodin scházet pokročilí, poté od 10 do 11 hodin mírně pokročilí a čas od 11 do 12 hodin bude vyhrazen nejméně zdatným zájemcům o výuku angličtiny.

Mateřské centrum Neškola poskytuje všem zájemcům o výuku také další služby. Velkou a mezi maminkami na rodičovské dovolené velmi ceněnou výhodou je skutečnost, že Neškola v průběhu výuky zajišťuje hlídání jejich dětí za přátelskou cenu 20 korun na hodinu. „Cizí jazyk je nutno stále cvičit a používat, aby jeho znalost zůstala na stejné úrovni,“ dodává vedoucí Mateřského centra Neškola Svatava Bláhová. „Na mateřské dovolené maminky nebo i tatínkové nemají mnoho příležitostí mluvit anglicky, proto pro ně připravujeme naše kurzy, o které je každoročně velký zájem. Jejich znalost anglického jazyka tak může zůstat na stejné úrovni jako před nástupem na rodičovskou či mateřskou dovolenou a tím jim usnadnila návrat zpět do zaměstnání,“ dodává Svatava Bláhová.

Zájemci se mohou hlásit na adrese neskola@charitaopava.cz nebo na tel. 733 676 707.

Děkujeme partnerům