Nevidomá paní Iveta se zúčastnila pěvecké soutěže

17.05.2016 - Letošního ročníku pěvecké soutěže Začarovaná písnička se zúčastnila i Iveta Dunková z Domu pro zrakově postižené. Soutěž, která je určena lidem s handicapem, byla opět rozdělena do dvou věkových kategorií. V druhé kategorii nad 15 let bylo přihlášeno 17 soutěžících. I když se paní Iveta letos neumístila mezi třemi nejlepšími, nebyla zklamaná. „Tato soutěž má každý rok vyšší úroveň a řada soutěžících byla letos opravdu výborná,“ prohlásila paní Iveta, která se hodlá zúčastnit Začarované písničky i napřesrok.

Letošního ročníku pěvecké soutěže Začarovaná písnička se zúčastnila i Iveta Dunková z Domu pro zrakově postižené. Soutěž, která je určena lidem s handicapem, byla opět rozdělena do dvou věkových kategorií. V druhé kategorii nad 15 let bylo přihlášeno 17 soutěžících. I když se paní Iveta letos neumístila mezi třemi nejlepšími, nebyla zklamaná. „Tato soutěž má každý rok vyšší úroveň a řada soutěžících byla letos opravdu výborná,“ prohlásila paní Iveta, která se hodlá zúčastnit Začarované písničky i napřesrok.