O Opravárnu je zájem, opět otevře 5. února a nabídne i losování o ceny na Valentýna

04.02.2022 - Velkému zájmu lidí z Opavska se těší takzvaná OPRAVÁRNA. V tomto společném projektu společnosti ASEKOL, Charity Opava a Moravskoslezského kraje si mohou všichni zájemci nechat diagnostikovat porouchané elektro a v případě menších závad si rovnou počkat na jeho opravu. Projekt probíhá jednou měsíčně od loňského listopadu až do července 2022 a nejbližší možnost ho využít nastane už v sobotu 5. února.

Technik Mojmír Wallin, jehož služby již v předchozích měsících ocenila řada lidí, bude všem zájemcům opět k dispozici v zelené kontejnerové sestavě před areálem Chráněných dílen Charity Opava na ulici Přemyslovců 37 v Jaktaři od 9 do 17 hodin. Pokud nefunkční spotřebič opravit nepůjde, mohou ho lidé předat v areálu Chráněných dílen Charity Opava k ekologické likvidaci a podpořit tím práci zdravotně postižených lidí.

„Opravujeme menší elektrospotřebiče, jako jsou varné konvice, žehličky, fény, ale také televize nebo mikrovlnky. Na místě opravíme i pračky, lednice nebo třeba myčky, lidé je k nám ale musí přivézt,“ vysvětluje technik Wallin. „Řešit ale nemůžeme opravy mobilních telefonů ani tabletů,“ upřesňuje.

Důvodů navštívit OPRAVÁRNU je ale více. Hned vedle ní bude totiž od 9 do 17 hodin otevřen prodejní sklad plný dárkového zboží Chráněných dílen Charity Opava. Pokud sháníte originální dárek na Valentýna, budete zde na správné adrese. A navíc se můžete zapojit do soutěže. Každý, kdo přinese pokažené elektro k diagnostice, bude zařazen do slosování o pět pětisetkorunových poukázek na dílenské výrobky.

Těšíme se na Vás!

Děkujeme partnerům