Obyvatelé Vlaštoviček na návštěvě Základní školy v Chlebičově

02.07.2015 - Ve čtvrtek 25. června navštívila skupina dvou zaměstnanců a dvou obyvatel Domu sv. Cyrila a Metoděje Základní školu v Chlebičově. Na jejich pozvání prezentovali žákům základní školy s čím vším se musí potýkat zrakově handicapovaní klienti domu ve Vlaštovičkách.

Ve čtvrtek 25. června navštívila skupina dvou zaměstnanců a dvou obyvatel Domu sv. Cyrila a Metoděje Základní školu v Chlebičově. Na jejich pozvání prezentovali žákům základní školy s čím vším se musí potýkat zrakově handicapovaní klienti domu ve Vlaštovičkách. „Osobně se mi v Chlebičově moc líbilo, byl jsem tam se svým vodicím psem a děti naše povídání skutečně zajímalo,“ zhodnotil jeden z obyvatel Domu – pan Alexandr. 

„Ukázali jsme dětem řadu pomůcek, které zrakově handicapovaní používají a myslím, že je to zaujalo, stejně jako zážitky našich obyvatel – pana Saši a paní Hany, kteří byli s námi. Zároveň chci poděkovat za finanční dar – 2750,-  Kč jež nám Základní škola v Chlebičově na místě předala, a které využijeme ve prospěch našich klientů,“ prozradila zástupce vedoucí paní Zuzana Janků. 
 

Děkujeme partnerům