Originální dárek a podpora dobré věci. Crowdfunding na kavárnu pro Radost finišuje!

07.06.2021 - Už za tři dny skončí crowdfunding na pořízení pojízdné kavárny pro klienty sociálně terapeutické dílny Charity Opava Radost. Na dárce akce s názvem NA KAFE S RADOSTÍ NA HRADECKÝ SLUNOVRAT ale stále čeká mnoho atraktivních odměn. Neváhejte, některé z nich si jinde nepořídíte, a ještě u toho pomůžete dobré věci!

Mnoho cen je již vyprodáno, ale jak se můžete přesvědčit na Káva pro Radost na Hradeckém slunovratu | Donio Plus stále je z čeho vybírat. 

Pro Opavany může být velmi atraktivní exkluzivní komentovaná prohlídka konkatedrály P. Marie v Opavě s Daliborem Halátkem, který měl na starost její rekonstrukci. Neméně zajímavá bude mimo jakoukoli pochybnost také speciální prohlídka zámku v Raduni, kterou jen pro přispěvatele na kavárnu pro Radost připravuje kastelánka Markéta Kouřilová. A opravdovou lahůdkou je neopakovatelný lesní koncert písničkáře Petra Linharta s procházku kolem plánované železniční trati Opava-Fulnek, po které nikdy nevyjely vlaky. Mezi originální dárky se ale může zařadit i fotografie Ivana Trojana s osobním věnováním.

K dispozici jsou také jednodenní a dvoudenní akreditace na nadcházejí ročník Letní filmové školy v Uherském Hradišti. Oficiální prodej sice bude spuštěn až 1. července 2021, ale pokud chcete mít jistotu, že se na Vás dostane, můžete stihnout si je zajistit v rámci podpory Radosti již nyní na Káva pro Radost na Hradeckém slunovratu | Donio Plus

Pořiďte sobě nebo svým blízkým atraktivní zážitky a pomozte u toho dobré věci! Děkujeme!

Děkujeme partnerům