Plesalo se jedna radost

09.02.2009 - V sobotu 7.února se ve Stěbořicích nenudil ten, kdo navštívil V.ples Charity Opava. Již tradiční poděkování vedoucím skupinek koledníků Tříkrálové sbírky a společenská událost pro zaměstnance a příznivce Charity Opava, se nesla ve velmi příjemné atmosféře. Nechyběla skvělá hudba, předtančení i malé překvapení.
V sobotu 7.února se ve Stěbořicích nenudil ten, kdo navštívil V.ples Charity Opava. Již tradiční poděkování vedoucím skupinek koledníků Tříkrálové sbírky a společenská událost pro zaměstnance a příznivce Charity Opava, se nesla ve velmi příjemné atmosféře. Nechyběla skvělá hudba, předtančení i malé překvapení.

Moderátor Zdeněk Pavlíček zahájil spolu s ředitelem Charity Opava Janem Hanušem ples ve 20 hodin. Po úvodní sérii cimbálové a taneční hudby, následovalo předtančení sympatické mladé dvojice Jany Murasové a Luďka Šteyera. Předvedli dva standardní tance, waltz a valčík, a čtyři latinskoamerické tance, sambu, cha-chu, rumbu a temperamentní jive. Plný taneční parket byl známkou, že jak hudební skupina Pulsar, tak cimbálová muzika Vojtek, splnila nadmíru očekávání hostů plesu. Překvapením bylo sólo, ke kterému byli vyzváni Jan Hanuš s letošní koordinátorkou Tříkrálové sbírky Ludmilou Vicherkovou.

Samozřejmě nechybělo výborné občerstvení a bohatá tombola. Díky sponzorům se v ní nacházelo 236 cen. Tu první, digitální fotoaparát Panasonic Lumix, si odnesla po napínavém soutěžení Jana Řehulková. „Jako kdybych to tušila, že budeme mít dneska štěstí. Ten se nám domů opravdu hodí, zatím žádný foťák nemáme,“ svěřila se s radostí vedoucí Denního stacionáře pro seniory. Krásné je i to, že výtěžek celé akce je určen ve prospěch služeb pro seniory, které Charita Opava poskytuje.

Děkujeme všem sponzorům za jejich štědrost a návštěvníkům za dotvoření krásné atmosféry.

Děkujeme partnerům