Poděkování koledníčkům

30.01.2009 - Necelé dvě stovky koledníčků s rodiči či vedoucími skupinek se sešli 28. ledna v opavském Kině Mír. Čekalo je vyhlášení soutěže o nejkrásnější korunku a promítání filmu pro celou rodinu Ratatouille.
Necelé dvě stovky koledníčků s rodiči či vedoucími skupinek se sešli 28. ledna v opavském Kině Mír. Čekalo je vyhlášení soutěže o nejkrásnější korunku a promítání filmu pro celou rodinu Ratatouille.



Slečny, které si odnesly ocenění za krásné korunky skromně přiznaly, že jim výroba často trvala i dvě hodiny a někdy museli pomoct i maminky. Malým překvapením bylo ocenění, které výjimečným koledníkům předal ředitel Charity Opava osobně. Čestné ceny se dočkal i statečný koledník Daniel Kopf, který koledoval přesto, že měl obě ruce v sádře. Od předškolních dětí až po dospělé se zvedl les rukou při odpovědi na otázku. „Kdo z Vás letos koledoval alespoń jeden den?“ Tři vytrvalci nakonec koledovali pět nebo více dní a jejich snažení ředitel Jan Hanuš také odměnil malým dárkem. Pak už následoval poutavý příběh o krysákovi, který se toužil stát kuchařem v exkluzivní pařížské restauraci. Na konci si děti odnesly malou svačinku, aby jim po cestě z toho kulturního zážitku příliš nevytrávilo.

Děkujeme partnerům