Pokojný přístav bude sloužit mši za své zemřelé klienty

16.11.2016 - Vzpomínkové setkání na zemřelé klienty, během kterého bude sloužena mše svatá, uspořádá v úterý 22. listopadu v 17 hodin v klášterní kapli Neposkvrněného početí Panny Marie na Kylešovské ulici v Opavě mobilního hospic Pokojný přístav.

Vzpomínkové setkání na zemřelé klienty, během kterého bude sloužena mše svatá, uspořádá v úterý 22. listopadu v 17 hodin v klášterní kapli Neposkvrněného početí Panny Marie na Kylešovské ulici v Opavě mobilní hospic Pokojný přístav.

Tato pietní akce už se za šest let působení mobilního hospice Charity Opava stala neodmyslitelnou tradicí a každoročně na ni přichází více lidí. Společně prožité chvíle bolesti, ale také smíření a naděje totiž vytvářejí velmi často mezi pozůstalými i personálem Pokojného přístavu, který vše prožívá s nimi, pevné pouto. „Když pacient odejde a péče se ukončí, je to pro rodiny bolestné. Také tímto setkáním jim dáváme najevo, že v tom nejsou sami,“ vysvětluje vedoucí Pokojného přístavu Libuše Smějová.

„Setkávali jste se s našim hospicovým týmem ve chvílích pro vás nejtěžších, a přece tak silných a naplněných. S vděčností a obdivem vzpomínáme na vaši obětavou a statečnou péči o vaše blízké,“ dodává k pozvánce na setkání Smějová.

Děkujeme partnerům