Pomoc rodině Matouškových

24.07.2009 - Dne 26. 6. 2009 přišla při ničivých povodních rodina Matouškových v obci Bernartice na Jesenicku o veškerý svůj majetek, tzn. rodinný dům a osobní motorové vozidlo. Ničivé povodně způsobily této rodině celkovou škodu přesahující 2.000.000,- Kč.

“Vzhledem k tomu v jaké tíživé situaci se tato rodina nachází a v jakých podmínkách nyní bydlí rozhodl jsem se společně se zástupci obce Chlebičov a Charity Opava uspořádat pro tuto rodinu charitativní sbírku. Sbírka probíhá do pátku 11. září, kdy se v Chlebičově uskuteční charitativní turnaj v malé kopané a při ukončení turnaje bude rodině Matouškových předán šek s výtěžkem této sbírky,“ vysvětluje hlavní iniciátor sbírky Ing. Pavel Novotný a dodává: „Všem komu není lhostejné ,v jaké situaci se rodina nachází, Vás prosíme o drobný finanční příspěvek, který můžete poslat na sbírkový účet Charity Opava nebo osobně do pokladničky, která je umístěna na obecním úřadu v Chlebičově."

Charita Opava poskytla na základě dlouhodobé spolupráce s obcí Chlebičov pro tuto akci svůj sbírkový účet.

Č.Ú. 154872573/0300 platby označte VS 911 112