Pomozte klientům s psychickou nemocí „Zažít den jinak“ a pošlete je na výlet!

24.08.2017 - Až do poloviny listopadu můžete jednoduše a z pohodlí domova podpořit na webové stránce Darujme.cz klienty, o které pečuje středisko Charity Opava Chráněné a podporované bydlení pro duševně nemocné.

Až do poloviny listopadu můžete jednoduše a z pohodlí domova podpořit na webové stránce Darujme.cz klienty, o které pečuje středisko Charity Opava Chráněné a podporované bydlení pro duševně nemocné.

Za výtěžek ze sbírky pod názvem „Zažít den jinak“ budou moci lidé s duševní nemocí vyrazit na výlet z města například do ZOO, na hory nebo k vodě a narušit tak stereotyp svého každodenního života.

Chráněné a podporované bydlení, které letos oslaví dvacet let existence, poskytuje chráněné bydlení a také následnou péči dospělým lidem s psychickým a duševním onemocněním. Tito lidé bohužel z důvodu svého onemocnění žijí na hranici chudoby a na výlety či krátkou rekreaci, která by měla na jejich zdravotní stav velmi blahodárné účinky, jim už peníze nestačí. „Pošlete je na výlet. Nechte je zažít chvilku v životě trochu jinak,“ píše se mj. v textu sbírky, kterou najdete a můžete podpořit na tomto odkazu:

https://www.darujme.cz/projekt/1200351

Děkujeme partnerům