Přednáška poradí, jak se stát Neziskovkou roku

07.04.2015 - Všem pracovníkům neziskových organizací je určena přednáška „Jak se stát neziskovkou roku,“, kterou pořádá zdarma v úterý 28. dubna pro své kolegy z neziskového sektoru Charita Opava. Titul Neziskovka roku je ocenění, které uděluje Nadace rozvoje občanské společnosti. A právě z této organizace přijede do Opavy přednášet Kateřina Tomášová spolu s Lenkou Stárkovou z konzultační společnosti Sanek Ponte.

Všem pracovníkům neziskových organizací je určena přednáška „Jak se stát neziskovkou roku,“, kterou pořádá zdarma v úterý 28. dubna pro své kolegy z neziskového sektoru Charita Opava. Titul Neziskovka roku je ocenění, které uděluje Nadace rozvoje občanské společnosti. A právě z této organizace přijede do Opavy přednášet Kateřina Tomášová spolu s Lenkou Stárkovou z konzultační společnosti Sanek Ponte.

Cenu nejlepší velká nezisková organizace za rok 2014 loni získala Charita Opava. Již při přebírání ocenění na půdě Senátu Parlamentu ČR se její zástupci s pořadateli domluvili na uspořádání přednášky, určené kolegům z ostatních neziskovek, ale také studentům či zájemcům z řad veřejnosti. Přednáška pod názvem Jak se stát neziskovkou roku, která je výsledkem této spolupráce, bude pojednávat o metodice řízení profesionální neziskovky a obě přednášející budou hovořit o podmínkách přihlášení organizací do projektu Neziskovka roku 2015 a představí také metodiku "Zdravého organizačního řízení", kterou vyvinula právě pro účely hodnocení neziskových organizací Nadace rozvoje občanské společnosti ve spolupráci s odborníky z Univerzity Karlovy. Součástí setkání bude také možnost konzultace konkrétních problémů s přítomnými odborníky z poradenské společnosti Sanek Ponte a organizátoři slibují i interaktivní zážitkové překvapení na konec.

Akce proběhne ve Schösslerově salonku ve druhém patře Obecního domu na Ostrožné ulici v Opavě ve spolupráci s Opavskou kulturní organizací OKO v úterý 28. dubna 2015 od 10 hodin. Koná se v rámci celoročních oslav udělení ceny NEZISKOVKA ROKU 2014, během nich pořádá Charita Opava celou řadu setkání s odbornou i laickou veřejností. Vstup je sice zdarma, nicméně počet účastníků je z důvodu kapacity sálu omezen, proto pořadatelé prosí zájemce o registraci na tel. 553 612 780 nebo info@charitaopava.cz.

Děkujeme partnerům