Registrace na Memoriál otce Jožky již probíhá

16.04.2018 - Během okolím Stěbořic a koncertem Petra Bendeho a jeho kapely si v úterý 8. května ve Stěbořicích připomenou památku otce Josefa Motyky. Registrovat se na Memoriál otce Jožky ale můžete již nyní.

Během okolím Stěbořic a koncertem Petra Bendeho a jeho kapely si v úterý 8. května ve Stěbořicích připomenou památku otce Josefa Motyky. Registrovat se na "Memoriál otce Jožky" ale můžete již nyní.

Otec Jožka, stěbořický duchovní správce a spirituál Charity Opava, tragicky zahynul v roce 2013 na dovolené na Oravské přehradě. První ročník Memoriálu otce Jožky, jak se vzpomínková akce jmenuje, uspořádal Orel Stěbořice ve spolupráci s místní farností již v roce 2014. Od té doby se vždy pravidelně 8. května koná na památku oblíbeného kněze, který byl sám aktivní sportovec, běh okolím Stěbořic. Letos bude odstartován na trasách dlouhých 4 a 10 kilometrů v 15 hodin a předcházet mu bude od 12 do 14.30 hodin registrace závodníků.

Po ukončení sportovní části vzpomínkového dne se mohou návštěvníci těšit na koncert populárního Petra Bendeho a jeho skupiny, který začne v 17.30 hodin. Podrobnější informace včetně elektronické adresy, na které se již nyní můžete registrovat, najdete na přiloženém letáčku.

Na otce Jožku na pravidelném každoročním setkání vzpomínají také zaměstnanci i klienti Charity Opava. Ti se setkají na faře ve Stěbořicích v červnu.

Děkujeme partnerům