Sbírka v Tescu podpořila stacionář Mraveneček. Děkujeme!

22.12.2005 - Již je znám výsledek adventní sbírky v hypermarketu Tesco. Tato sbírka probíhala na třiceti místech po celé ČR. Studentům v opavském Tescu se podařilo získat prodejem pexes částku 88 520,50 Kč. Slavnostní předání diplomu proběhne v denním stacionáři Mraveneček 9.1.2006. Na tuto akci budou pozváni zástupci z magistrátu, novináři a dobrovolníci. Na závěr ...
Již je znám výsledek adventní sbírky v hypermarketu Tesco. Tato sbírka probíhala na třiceti místech po celé ČR. Studentům v opavském Tescu se podařilo získat prodejem pexes částku 88 520,50 Kč. Slavnostní předání diplomu proběhne v denním stacionáři Mraveneček 9.1.2006. Na tuto akci budou pozváni zástupci z magistrátu, novináři a dobrovolníci.

Na závěr děkujeme všem studentům SZŠ Opava, MG Opava, ZŠ Stěbořice, SPŠ Opava, SPGŠ Krnov a SOU Husova, kteří se do sbírky aktivně zapojili. Děkujeme také všem pracovníkům opavského hypermarketu, kteří nám ochotně pomáhali s organizací a starali se o hladký průběh sbírky. Vše se odehrávalo v hektické předvánoční době a vše bylo zvládnuto na jedničku. Není to úžasné?

Děkujeme!

Děkujeme partnerům