„Sleva na tento měsíc“ platí o prázdninách rovnou na dva měsíce

10.07.2024 - Každý měsíc nabízejí Chráněné dílny Charity Opava v takzvané „Akci na tento měsíc…“ dvacetiprocentní slevu na některý ze svých výrobků. O prázdninách bude možno koupit zboží, na které přišla řada, o pětinu levněji hned celé dva měsíce. Za výhodnou cenu si budete moci pořídit polštáře a povlaky na polštáře.

Šité polštáře a povlaky na polštáře jsou k dispozici v rozměrech 40x40 centimetrů a 50x50 centimetrů a v nabídce je široká škála dekorů a motivů. „Kvalitní materiál, kvalitní šití a kvalitní výplň zabezpečí komfortní odpočinek,“ doporučuje vedoucí marketingu Chráněných dílen Charity Opava Ludmila Slaninová. Povlaky jsou lemovány paspulí, která ladí s barvou daného vzoru. Zapínání polštářů je řešeno skrytým zipem, díky čemuž je možno polštář použít oboustranně. Ve slevě najdou zájemci také gobelínové povlaky či polštáře.

Chráněné dílny Charity Opava zaměstnávají více než 180 osob s různými handicapy. Výrobky ve slevové akci i veškeré další zboží nabízí ve svém internetovém obchodě www.kramekprotebe.cz i v kamenných prodejnách. Ty můžete navštívit v supermarketu Terno v Opavě–Jaktaři a v prodejně v Obchodním centru Breda&Weinstein v prvním poschodí naproti pošty. Kromě toho své zboží dílny nabízejí také v prodejním skladu, který najdete v zelených montovaných kontejnerech přímo před dílnami na ulici Přemyslovců 37 na samém konci Jaktaře na výpadovce na Stěbořice.

Děkujeme partnerům