Sluníčkové odpoledne nás provede cestou časem

05.06.2024 - Tříkráloví koledníci a další příznivci a přátelé Charity Opava si již zvykli na to, že příchod tolik očekávaných letních prázdnin předznamenává Sluníčkové odpoledne. Výjimkou nebude ani letošní červen, kdy se účastníci Sluníčkového odpoledne plného her a zábavy vydají na cestu časem. Tou je v pátek 14. června provedou jednotlivá soutěžní stanoviště, na nichž si zábavnou formou připomenou výročí pětatřiceti let existence Charity Opava.

„Cesta časem“, jak zní letošní název Sluníčkového odpoledne, začne vzpomínkou na počátky Charity Opava v roce 1989. Soutěžící pak budou procházet stanoviště různých charitních středisek symbolizujících další roky, které byly důležité v pětatřicetileté historii Charity Opava. Postupně tak dojdou až do současnosti, kde na ně bude po splnění všech úkolů čekat odměna.

Kromě toho ale nebudou chybět ani tradiční lákadla Sluníčkového odpoledne, jako například skákací hrad, vystoupení mažoretek Banimo a žáků Základní školy a Praktické školy Slezského odboje, malování na obličej nebo fotokoutek. Samozřejmostí bude výborné občerstvení i káva z pojízdné kavárny obsluhované klienty sociálně terapeutické dílny Radost. A proslýchá se, že by mohl přijít i klokan Skippy.

Sluníčkové odpoledne proběhne tak jako vždy v areálu ředitelství Charity Opava na ulici Přemyslovců 26, brány areálu se pro návštěvníky otevřou ve14.30 hodin. Všechny atrakce pro děti budou opět zdarma. Charita Opava zve všechny své příznivce a přátele, bývalé zaměstnance či koledníky, děti i jejich rodiče nebo prarodiče, příbuzné, známé, zkrátka celou širokou veřejnost. Přijďte si s námi zavzpomínat a u toho se dobře pobavit!

Soubory ke stažení

Sluníčkový_den_2024.pdf Sluníčkový_den_2024.pdf 1670 kB

Děkujeme partnerům