Startuje další Memoriál otce Jožky

21.04.2017 - Běh okolím Stěbořic a vzpomínkový koncert k uctění památky kněze otce Josefa Motyky pořádá v pondělí 8. května Orel Stěbořice ve spolupráci s místní farností. Velmi oblíbený kněz Josef Motyka, který byl také spirituálem Charity Opava, tragicky zahynul v červnu roku 2013 na dovolené na Oravské přehradě.

První ročník memoriálu, nesoucího jméno otce Jožky, se uskutečnil již v roce 2014, tedy hned rok po jeho tragickém skonu. Běh okolím Stěbořic na trasách dlouhých 4 a 10 kilometrů bude letos odstartován v 15 hodin a předcházet mu bude od 12 do 14.30 hodin registrace závodníků. Sportovní akci, které se již stala tradicí, doplní také večerní koncert. Ten začne v 17.30 hodin a vystoupí na něm tak jako loni písničkář Pavel Helan, který pro otce Jožku složil dokonce písničku, spolu s gospelovou zpěvačkou Dominikou Gurbaľovou a saxofonistou Michalem Žáčkem.

Podrobnější informace včetně elektronické adresy, na které se můžete registrovat, najdete na letáčku.