Studenti vybrali potraviny pro psychicky nemocné klienty Charity Opava

05.12.2016 - Tři plné koše potravin a hygienických potřeb slavnostně převzal v neděli 4. prosince v Obchodním centru Breda & Weinstein zástupce Charity Opava Ivo Mludek od studentů Slezské univerzity.

Tři plné nákupní koše potravin a hygienických potřeb slavnostně převzal v neděli 4. prosince v Obchodním centru Breda & Weinstein zástupce Charity Opava Ivo Mludek od studentů Slezské univerzity.

Sbírku potravin pořádala v rámci akce Týden dobré vůle Asociace studentů a přátel Slezské univerzity v Opavě. Pár dnů předtím, ve středu 30. listopadu, si Charita Opava odvezla plnou dodávku potravin také ze Základní školy T. G. Masaryka v Opavě, která se k charitativní akci studentů rovněž připojila.

Ivo Mludek společně s organizátorkou akce studentkou Slezské univerzity v Opavě Zuzanou Kozákovou a moderátorkou Mikulášského odpoledne, které v neděli probíhalo v Obchodním centru Breda & Weinstein, společně poděkovali všem, kteří se o sbírku zasadili a kteří pomohli svými dary, ale také Obchodnímu centru Breda & Weinstein, které akci již potřetí umožnilo pořádat ve svých prostorách. „Zvláštní poděkování a ocenění patří také studentům, kteří sbírku sami vymysleli a už potřetí ji pořádají ze své vlastní vůle a ve svém volném čase,“ dodal Mludek.

Potravinová sbírka je určena Chráněnému a podporovanému bydlení pro duševně nemocné. Vybrané potraviny pomůžou psychicky nemocným klientům Charity Opava, jejichž finanční situace není nejlepší a kteří za tuto pomoc všem děkují.

Děkujeme partnerům