Tak trochu jiný koncert - Pavel Helan zahraje klientům sociálních služeb

05.05.2016 - Tak trochu jiný koncert pořádá v pondělí 9. května Charita Opava. Dopoledne v 10 hodin v klubu Art na Beethovenově ulici v Opavě zahraje a zazpívá písničkář Pavel Helan zdarma pro všechny klienty sociálních služeb na Opavsku.

Tak trochu jiný koncert pořádá v pondělí 9. května Charita Opava. Dopoledne v 10 hodin v klubu Art na Beethovenově ulici v Opavě zahraje a zazpívá písničkář Pavel Helan zdarma pro všechny klienty sociálních služeb na Opavsku.

Pavel Helan není Opavanům neznámý, již dvakrát vystoupil na pozvání opavské Charity společně s lanškrounským knězem Zbigniewem Czendlikem v opavském kině Mír. Tentokrát ovšem zahraje pro zcela jiné publikum, než je zvyklý. Budou ho tvořit uživatelé sociálních služeb na Opavsku, které na koncert pozývá Charita Opava v rámci celoroční akce 12 inspirací pro Opavsko. „Když jsme tvořili program akce 12 inspirací pro Opavsko, která má oslovovat veřejnost i různé instituce, zjistili jsme, že nám v publiku chybí zásadní element – naši klienti. Protože s Pavlem Helanem jsme se již z minulosti znali, zavolali jsme mu a domluvili tento trochu jiný koncert, na který zveme nejen naši klienty, ale všechny uživatele sociálních služeb na Opavsku. A samozřejmě zdarma,“ uvádí ředitel Charity Opava Jan Hanuš.

Helan se stal v roce 2013 finalistou soutěže Česko Slovensko má talent. Pro texty písní, které si převážně skládá sám, jsou typické optimismus a humor. Akce proběhne ve spolupráci s Opavskou kulturní organizací OKO.

Děkujeme partnerům